Agrostis

2.000,00 kr.

Agrostis pulchella er selve definitionen af ​​volumen. Dens lange stængler, der kan måle op til 60 centimeter, er prydet med snesevis af små frø, som, når planten er i buket, giver den en ekstraordinær volumen. Meget elegant, fordi agrostis er meget fin og relativt fleksibel, kendetegnet ved sin uklare og meget rensede form. 

Populært lige nu

Agrostis pulchella er selve definitionen af volumen. Dens lange stængler, der kan måle op til 60 centimeter, er prydet med snesevis af små frø, som, når planten er i buket, giver den en ekstraordinær volumen. Meget elegant, fordi agrostis er meget fin og relativt fleksibel, kendetegnet ved sin uklare og meget rensede form. Dens navn kommer fra det oldgræske “ἄγρωστις”, som udtales agrostis og på det tidspunkt refererede til en ubestemt foderplante. Efter at være blevet bemærket som en interessant plante i antikken, kommer den nu tilbage i en anden form og med en anden levetid. Vi foreslår dig, det tørrede bentgræs, fra nu af udelukkende beregnet til dekoration af interiøret, og som vil sublimere dine kreationer ved sine fantastiske længder i en levetid på cirka 20 år.

Her får du 5 Gode grunde: 

  1. De er vedligeholdelses frie.
  2. Du behøver ikke at vande dem.
  3. De visner ikke når du er på ferie.
  4. De holder sit naturlige look.
  5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter. 

Oprindelse: Grækenland
Længde min. ca. (cm): 50
Længde maks. ca. (cm) 60

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.