Babala – Naturlig

2.000,00 kr.

Hvis du ønsker at udvikle en unik og original kreation, er du kommet til det rette sted. Voluminøs og karismatisk, babalaen er let selvforsynende. Arrangeret alene i en vase som en buket, giver det et design og selvsikkerhed til et interiør.

Populært lige nu

Med babalaen er du sikret en mest original kreation! Med sin langstrakte størrelse, lige, bringer babalaen placeret på sin lange stilk og med aspektet og det bløde touch et uventet og trendy touch til dine kreationer. Hvis du ønsker at udvikle en unik og original kreation, er du kommet til det rette sted. Voluminøs og karismatisk, babalaen er let selvforsynende. Arrangeret alene i en vase som en buket, giver det et design og selvsikkerhed til et interiør. Men dette er åbenbart ikke den eneste måde at forbedre dit interiør med babalaen. Takket være dens usædvanlige form og dens overfyldte originalitet bruges babalaen også ofte i blomsterarrangementer. 

Her får du 5 Gode grunde:

  1. De er vedligeholdelses frie.
  2. Du behøver ikke at vande dem.
  3. De visner ikke når du er på ferie.
  4. De holder sit naturlige look.
  5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter. 

Oprindelse: Italien
Længde min ca. (cm): 50
Længde maks. ca. (cm): 60

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.