Gypsophila – Grøn

2.000,00 kr.

Med Gypsophila er volumen og omfanget af din buket garanteret, med sine lange, tætte, sammenflettede stængler, toppet med meget små, farverige og sarte blomster, ligner den en lille sky af blødhed og giver en omsorgsfuld og trøstende atmosfære.

Populært lige nu

Vidste du, at Gypsophila er med sit lyse, luftige og flygtige udseende, blomsten der symboliserer lykke, med sine naturlige hvide eller lyse farver forbindes Gypsophila ofte med renhed, kærlighed og skønhed, derfor er det meget almindeligt at finde Gypsophila i de smukkeste begivenheder hjemme hos dig, til bryllup, eller barnedåb. Gypsophila er til stede overalt hvor lykken fejres. For at pynte på dine kreationer kan du regne med potentialet i stabiliseret Gypsophila, med Gypsophila er volumen og omfanget af din buket garanteret, med sine lange, tætte, sammenflettede stængler, toppet med meget små, farverige og sarte blomster, ligner den en lille sky af blødhed og giver en omsorgsfuld og trøstende atmosfære.

Her får du 5 Gode grunde til at vælge tørrede blomster:

1. De er vedligeholdelses frie.
2. Du behøver ikke at vande dem.
3. De visner ikke når du er på ferie.
4. De holder sit naturlige look.
5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter.

Oprindelse: Italien
Længde min. ca. (cm): 40
Længde maks. ca. (cm): 50

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.