Havre

2.000,00 kr.

Brug af havre i en tør buket eller alene i en stor vase vil minde dine gæster om følelsen af en stor skål med frisk luft, en ægte vildblomst, havre vil passe perfekt sammen med sine slægtninge, pampas, Lagurus eller Phalaris er tre perfekte eksempler. Havre er en af de mest autentiske tørrede blomster.

Populært lige nu

Det vilde og naturlige udseende af tørret havre vil få dig til at blive forelsket, lige så let og luftig i marken, som den er i dine arrangementer, vil denne tørrede blomst bringe bredde og lethed til din buket.
Brug af havre i en tør buket eller alene i en stor vase vil minde dine gæster om følelsen af en stor skål med frisk luft, en ægte vildblomst, havre vil passe perfekt sammen med sine slægtninge, pampas, Lagurus eller Phalaris er tre perfekte eksempler. Havre er en af de mest autentiske tørrede blomster, for at skabe en venlig og landlig atmosfære i et interiør, er det det ideelle valg.
En af de mest landlignende plantearter, tørret havre er den mest brugte i boligindretning med et naturligt og klassisk look, det er især godt til bryllupsdekorationer.

Her får du 5 Gode grunde til at vælge tørrede blomster:

1. De er vedligeholdelses frie.
2. Du behøver ikke at vande dem.
3. De visner ikke når du er på ferie.
4. De holder sit naturlige look.
5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter.

Oprindelse: Italien
Længde min. ca. (cm): 40
Længde maks. ca. (cm): 50

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.