Kornblomst

2.000,00 kr.

Med den tørrede Kornblomst kan du være sikker på en meget original kreation! Med sin lange, lige og fulde højde tilføjer Kornblomsten med sin lange stilk og kornede look og et trendy touch til dine kreationer. Hvis du vil skabe noget unikt og originalt, er du kommet til det rette sted.
Voluminøs og karismatisk, den lange, stive plante er let selvforsynende.

Populært lige nu

Med den tørrede Kornblomst kan du være sikker på en meget original kreation! Med sin lange, lige og fulde højde tilføjer Kornblomsten med sin lange stilk og kornede look og et trendy touch til dine kreationer. Hvis du vil skabe noget unikt og originalt, er du kommet til det rette sted. Voluminøs og karismatisk, den lange, stive plante er let selvforsynende.
Arrangeret alene i en vase som en buket, giver den et designpræg til et interiør, men dette er åbenbart ikke den eneste måde at forbedre dit interiør med Kornblomsten, takket være dens usædvanlige form og originalitet bruges den også ofte i blomsterarrangementer.
Denne blomst er meget forskellig fra de andre tørrede blomsterarter i Homewell-kataloget og bringer stor elegance til buketter takket være dens enestående volumen og dens meget originale tekstur.

Her får du 5 Gode grunde til at vælge tørrede blomster:

1. De er vedligeholdelses frie.
2. Du behøver ikke at vande dem.
3. De visner ikke når du er på ferie.
4. De holder sit naturlige look.
5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter.

Oprindelse: Italien
Længde min ca. (cm): 30
Længde maks. ca. (cm): 45

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.