Meadow – Naturlig beige

2.000,00 kr.

Den tørre Meadow er en meget lang blomst, dens blomst giver indtryk af at være en forlængelse af dens lange stængel, hvilket gør den til en af de mest atypiske blomster i Homewell-kataloget.
Meadow er en meget original blomst, så betyder det at det ikke er svært at inkorporere den i dine kreationer, tværtimod.

Populært lige nu

Den tørre Meadow eller Alopecurus pratensis på latin, disse to udtryk beskriver denne meget særlige blomst med et meget originalt og unikt aspekt.
Den tørre Meadow er en meget lang blomst, dens blomst giver indtryk af at være en forlængelse af dens lange stængel, hvilket gør den til en af de mest atypiske blomster i Homewell-kataloget. Meadow er en meget original blomst, så betyder det at det ikke er svært at inkorporere den i dine kreationer, tværtimod, faktisk er der bag dette usædvanlige udseende en meget alsidig blomst, der kan kombineres med mange andre tørrede og stabiliserede blomster.

Her får du 5 Gode grunde til at vælge tørrede blomster:

1. De er vedligeholdelses frie.
2. Du behøver ikke at vande dem.
3. De visner ikke når du er på ferie.
4. De holder sit naturlige look.
5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter.

Oprindelse: Italien
Længde min. ca. (cm): 40
Længde maks. ca. (cm): 50

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.