Ming fjer

2.000,00 kr.

Mingbregne Som et fjerstøv er den uklar og blød, dens elegante bevægelse kan transportere sindet som hypnose af en påfuglefjer, dens blade er tynde, men meget talrige og næsten umulige at skelne fra øjet, hvilket gør den interessant og spændende.

Populært lige nu

Den stabiliserede mingbregne er som en tynd gren dækket med små hvide fjer.
Kendetegnet ved sin høje tæthed er den også let og behagelig at se på, som et fjerstøv er den uklar og blød, dens elegante bevægelse kan transportere sindet som hypnose af en påfuglefjer, dens blade er tynde, men meget talrige og næsten umulige at skelne fra øjet, hvilket gør den interessant og spændende.
Den vil være ideel til at tilføje en frodig hvid sky til dine blomsterkreationer, synonymt med renhed og elegance gør det interiøret fredeligt.
De leverede mængder vil være både i højden og bredden, Mingbregnen er faktisk kendetegnet ved sin morfologi, som er meget bred.

Her får du 5 Gode grunde til at vælge tørrede blomster:

1. De er vedligeholdelses frie.
2. Du behøver ikke at vande dem.
3. De visner ikke når du er på ferie.
4. De holder sit naturlige look.
5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter.

Oprindelse: Italien
Længde min. ca. (cm): 40
Længde maks. ca. (cm): 50

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.