Miscanthus – Hvid

2.000,00 kr.

Med sit fjerlignende udseende og takket være dets blade sammensat af små frø for enden af sine lange, lige stængler, er Miscanthus et element, der giver volumen og aflastning til din dekoration.
I lighed med Pampas har Miscanthus et blødere, mere flydende og flygtigt udseende.

Populært lige nu

Kendt som Miscanthus, elefantgræs eller kinesisk siv, refererer alle disse navne til denne bløde, flydende urteagtige plante, der gør dine designs smukke og unikke, med sit fjerlignende udseende og takket være dets blade sammensat af små frø for enden af sine lange, lige stængler, er Miscanthus et element, der giver volumen og aflastning til din dekoration.
I lighed med Pampas har Miscanthus et blødere, mere flydende og flygtigt udseende. I en vase alene eller sammen med andre tørrede eller stabiliserede planter vil Miscanthus pynte dit interiør med enkelhed, men Miscanthus er også et glimrende valg til større projekter.

Her får du 5 Gode grunde til at vælge tørrede blomster:

1. De er vedligeholdelses frie.
2. Du behøver ikke at vande dem.
3. De visner ikke når du er på ferie.
4. De holder sit naturlige look.
5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter.

Oprindelse: Italien
Længde min. ca. (cm): 40
Længde maks. ca. (cm): 50

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.