Ruscus – Hvid

2.000,00 kr.

Bladene på Ruscus er lige skarpe, blødere, stikker ikke og flyver i vinden.

Ruscus er også i stand til at se stærk og vild ud, den giver en masse karakter til dine kreationer, farverne, der er tilgængelige i Homewells kataloget, er talrige til den stabiliserede Ruscus, og de vil give dig mulighed for at skabe meget forskellige effekter afhængigt af de farver, du har valgt,

Populært lige nu

Bladene på Ruscus er lige skarpe, blødere, stikker ikke og flyver i vinden, Ruscus er også i stand til at se stærk og vild ud, den giver en masse karakter til dine kreationer.
Farverne, der er tilgængelige i Homewells kataloget, er talrige til den stabiliserede Ruscus, og de vil give dig mulighed for at skabe meget forskellige effekter afhængigt af de farver, du har valgt.
Dine buketter vil være i stand til at afspejle naturens farver takket være den italienske Ruscus og dens mange forskellige , vidunderlige farver.

Her får du 5 Gode grunde til at vælge tørrede blomster:

1. De er vedligeholdelses frie.
2. Du behøver ikke at vande dem.
3. De visner ikke når du er på ferie.
4. De holder sit naturlige look.
5. De kan kombineres på tværs af vores store udvalg.

Bemærk: Dette er et naturligt tørret produkt – Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter.

Oprindelse: Italien
Længde min. ca. (cm): 40
Længde maks. ca. (cm): 50

 

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.